خبر مهم برای یارانه‌بگیران / کالابرگ جدید در راه است

9 خرداد 1405آهنگ
خبر مهم برای یارانه‌بگیران / کالابرگ جدید در راه است

در حالی که فشارهای اقتصادی و افزایش قیمت کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد، برخی نمایندگان مجلس از نهایی شدن افزایش مبلغ کالابرگ خبر می‌دهند.



تلگرام ملودی 98 اینستاگرام ملودی 98

در حالی که فشارهای اقتصادی و افزایش قیمت کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد، برخی نمایندگان مجلس از نهایی شدن افزایش مبلغ کالابرگ خبر می‌دهند و تأکید دارند که دولت باید برای کاهش فشار معیشتی بر مردم، حمایت‌های بیشتری در نظر بگیرد.

مهرداد بائوج لاهوتی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: در بودجه امسال حدود هزار همت برای اجرای طرح کالابرگ و یارانه‌ها پیش‌بینی شده بود، اما افزایش تورم و گرانی‌های ناشی از شرایط اخیر باعث شده دولت و مجلس به فکر بازنگری در رقم کالابرگ باشند.

وی با بیان اینکه جلسات متعددی با حضور وزارتخانه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و رئیس‌جمهور برگزار شده است، اظهار کرد: در این نشست‌ها همه به این جمع‌بندی رسیدند که مبلغ کالابرگ باید افزایش پیدا کند و در حال حاضر رقم جدید در حال نهایی شدن است. به گفته لاهوتی، احتمال دارد به‌زودی مبلغی به یک میلیون تومان فعلی اضافه شود تا بخشی از فشار گرانی‌ها بر مردم جبران شود.

این نماینده مجلس همچنین تأکید کرد که بودجه کشور در شرایط عادی تنظیم شده بود، اما اکنون با تغییر شرایط اقتصادی، دولت ناچار است لایحه اصلاح بودجه ارائه کند تا منابع جدید درآمدی و نحوه تأمین هزینه‌ها مشخص شود.

در همین حال، ابراهیم نکو دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس نهم نیز با اشاره به افزایش لحظه‌ای قیمت‌ها و فشارهای معیشتی بر خانوارها گفت: دولت باید حمایت‌های مستقیم و هدفمند از مردم را افزایش دهد و همزمان با کنترل بازار، مانع سوءاستفاده سودجویان و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها شود.

وی افزود: افزایش قیمت کالاهای اساسی، اجاره‌بها، لوازم خانگی و خدمات، زندگی اقشار حقوق‌بگیر و کم‌درآمد را با مشکلات جدی مواجه کرده و در چنین شرایطی دولت باید با تقویت طرح‌های حمایتی مانند کالابرگ، بخشی از نگرانی‌های مردم را کاهش دهد.

نکو همچنین تأکید کرد که ارائه تسهیلات و وام به‌تنهایی کافی نیست و دولت باید با نظارت جدی‌تر بر بازار و افزایش حمایت‌های معیشتی، از فشار اقتصادی بر خانوارها بکاهد.

اظهارات این نمایندگان در حالی مطرح می‌شود که طی هفته‌های اخیر، رشد قیمت کالاهای مصرفی و هزینه‌های زندگی باعث افزایش نگرانی افکار عمومی شده و بسیاری از خانوارها چشم‌انتظار تصمیم دولت درباره افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه‌های حمایتی هستند.

به این آهنگ امتیاز بدید

ملودی 98 > > خبر مهم برای یارانه‌بگیران / کالابرگ جدید در راه است

نظرات کاربران

۲ نظر
* نظر شما پس از تایید مدیر درج خواهد شد
  • محمد • : سلام تورو به همون خدای بالا سر کارم اسباب کشی منزله پام پیج خورد الان میرم سر گذر توروخدا من الان ۵ ماهه کرایه خانه رو نتونستم بدم اگه یه خواهشی بکنم هرکی از دستش آمد این پیام رو دید من نه کار ثابت نه ارث تورو خدا من فقط از خدا گدایی میکنم ولی شماره کارت میزارم ماهی ۵میلیون کرایه خانه میدم ۶ماهه ندادم اگه خدا رو قبول دارین منو از این شرایط در بیارین خدایا قدرت ومالکیت جهان درسیطره توست.خدایا دستم بگیر 6037997369063152 مرشدلو ۰۹۳۸۸۳۲۶۴۲۱

  • محمد • : سلام تورو به همون خدای بالا سر کارم اسباب کشی منزله پام پیج خورد الان میرم سر گذر توروخدا من الان ۵ ماهه کرایه خانه رو نتونستم بدم اگه یه خواهشی بکنم هرکی از دستش آمد من نه کار ثابت نه ارث تورو خدا من فقط از خدا گدایی میکنم ولی شماره کارت میزارم ماهی ۵میلیون کرایه خانه میدم ۶ماهه ندادم اگه خدا رو قبول دارین منو از این شرایط در بیارین خدایا قدرت ومالکیت جهان درسیطره توست.خدایا دستم بگیر 6037997369063152 مرشدلو ۰۹۳۸۸۳۲۶۴۲۱