واریز ۹ میلیون تومانی به پرتفوی سهام عدالت | سهام عدالتی ها حتما بخوانند

امروز شنبه (۱۸ بهمن ۱۴۰۴)، ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزارتومانی با احتساب و اعمال تمام افزایش سرمایه های شرکت های بورسی در این سهام به ۹ میلیون ۱۵ هزار و ۴۸۶ تومان رسید.
شاخص کل بازار بورس نیز با ۱۰۴۶۴۰ واحد افزایش در ارتفاع ۴.۱۶۳.۹۷۹ و شاخص هم وزن در ارتفاع ۱.۰۳۵.۰۶۶ واحدی قرار گرفته است.
ارزش معاملات امروز بازار بورس ۱۵۹۹۵ میلیارد تومان بود که در نهایت ارزش کل بازار بورس را در رقم ۱۲۴۴۱ هزار میلیارد تومان قرار داد.
بیشترین تاثیرگذاری بر شاخص بازار بورس از طریق نمادهای فملی، فارس، شپنا، پارسان، شپدیس،شبندر و وغدیر صورت گرفت و شاخص های آریا،بپاش،سامان، آریان، کگهر،مارون، نیشکر بیشترین تاثیر را بر شاخص بازار فرابورس گذاشتند. اغلب نمادهای موجود در پرتفوی سهام عدالت در معاملات امروز با افزایش قیمت مواجه شدند.
پس از پایان معاملات امروز بازار بورس ایران (۱۸ بهمن ۱۴۰۴) ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزارتومانی دارندگان این سهام به ۹ میلیون و۸۲۴ هزار و ۳۶۱ تومان رسید.
توقف نمادهای شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت، یکی از طولانیترین بلاتکلیفیهای تاریخی بازار سرمایه است که بیش از سه سال ادامه دارد و موجب بلوکه شدن سرمایه بسیاری از سهامداران شده است. این نمادها از اسفند ۱۴۰۰ تاکنون با مصوبه شورای عالی بورس متوقف شدهاند.
پیش از این ولیالله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس مطرح کرده بود: مهمترین دلیل توقف نمادهای شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت عدم بروز بودن مجامع است؛ دلیل دیگر توقف معاملات نمادهای شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت صف فروش زیاد و تنزل قیمتها بود؛ در حالی که سهام عدالت در شرکتهای بسیار خوب بورسی سهامدار است و توصیه اکید ما این است که سهامداران سهام را نگهدارند و از منافع آن منتفع شوند.
۷ آذر سال ۱۴۰۲ بود که شورایعالی بورس در مصوبهای مقرر کرد تا ابتدای شهریور ۱۴۰۳ تمامی مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت برگزار شود عدم برگزاری بسیاری از مجامع سبب شد تا شورای عالی بورس چندین مرتبه دیگر مهلت برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت را تمدید کند در نهایت باید تا پایان شهریور امسال تمامی مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت برگزار میشد، اما این مهم محقق نشد تا بلاتکلیفی سهامداران نمادهای استانی سهام عدالت تاکنون ادامهدار باشد.
در شرایطی که بازار سرمایه بهدنبال راهکارهای بازگشت سرمایههای سرگردان، افزایش نقدشوندگی و اعتماد سهامداران است بلاتکلیفی سهامداران نمادهای استانی سهام عدالت به یک چالش بزرگ تبدیل شده است.سرگرمیروز نوشت،به تازگی وزیر اقتصاد سید علی مدنیزاده در برنامه گفتوگوی ویژه خبری رسانه ملی گفته بود: بخشی از مردم در سالهای گذشته سهام عدالت خود را فروختهاند؛ در برخی استانها نمادها برای مدتی باز بوده و معاملات در بازار ثانویه انجام شده، اما پس از آن نمادها مسدود شده و منابع مالی این افراد حدود چهار سال بلوکه شده است.
او با تأکید بر پیچیدگی این مسئله اظهار کرد: حل پرونده سهام عدالت یکی از بغرنجترین مسائل بازار سرمایه بود. از چند ماه پیش برنامهریزی برای حل آن آغاز شد و برای رسیدن به راهحل، صدها و حتی نزدیک به هزار نفر- ساعت کار تخصصی انجام شده است؛ زمان و انرژی زیادی صرف شد تا گره ایجادشده در این حوزه باز شود.
به این آهنگ امتیاز بدید
ملودی 98 > >